€55,00 

Ardennenrally. Voor elke type auto. 3 landen toerrally. 17-19 augustus (voor 1 persoon)

vrijdag, 17 augustus, 2018 t/m zondag, 19 augustus, 2018
Finish: 
Baraque Fraiture belgië.

17 – 19 augustus 2018. Ardennentourrally. 3 landenweekend.
Voor elke type auto tot 3500 kg max. gewicht .

Een mooi weekend evenement voor de auto liefhebbers door de Belgische Ardennen, Luxemburg en Duitsland dat al sinds 1992 door de Recreatieve wordt georganiseerd.

De routes:
Mooie routes over smalle weggetjes met S-bochten waar geen einde aan komt, hellingen tot 17%, geen enkele snelweg komt in de routeboeken voor. Dichte bossen, mooie vergezichten, riviertjes, het plezier kan niet op.

De routeboeken zijn getekend in het bekende Bol-Pijl systeem en de routes zijn geschikt voor elk type (personen) auto, oldtimer, SUV en 4x4, mits niet zwaarder dan 3.5 ton i.v.m. de vele weggetjes waar dit het maximum is. Deze ritten gaan over verharde wegen.

Het evenement:
Start zaterdagmorgen tussen 10.30 en 12.00 uur vanuit het hotel. U kunt indien gewenst al eerder aankomen en overnachten in het hotel of de naast gelegen camping. Zondag 18.00 uur is het einde oefening, maar ook daarna blijven, hotel, restaurant en camping nog beschikbaar voor wie langer wil blijven.

Mogelijkheden:
Er zijn 2 routes beschikbaar. De drielandenrit door Belgie, Luxemburg en Duitsland die meestal op zaterdag wordt gereden. En er is een mooie rondrit door Belgie die zowel als dagrit als nachtrit gereden kan worden. Welke route u wilt rijden op zaterdag of zondag, is geheel uw eigen keuze.
In het hotel is een prima restaurant waar ontbijt, lunch en diner mogelijk zijn en voor ’s avonds is de bar open. Voor de liefhebbers van een kampvuur, midden op ons campingveld steken we na 20.30 uur een groot kampvuur aan voor de liefhebbers.

Overnachten:
Dat kan op ons campingveld (zit bij de prijs in) of in het plaatselijke hotel tegen Meerprijs. (meerdere hotels in de directe omgeving beschikbaar).

Prijs:
Prijs per persoon incl. 2 routes rijden, de camping overnachtingen van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag en de toeristenbelasting: € 55,00 per volwassenen persoon. Voor kinderen tot 12 Jaar € 15,00.

Inschrijven:
Kan via mail of op maandag tot vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur op tel. Nr: 0320-248445.