€55,00 

Ardennenrally. Voor elke type auto. 3 landen toerrally. 17-19 augustus

vrijdag, 17 augustus, 2018 t/m zondag, 19 augustus, 2018
Finish: 
Baraque Fraiture belgië.

Een mooi weekend evenement voor de auto liefhebbers door de Belgische Ardennen, Luxemburg en Duitsland dat al sinds 1992 door de Recreatieve wordt georganiseerd. Aankomst op vrijdagavond of zaterdagmorgen op de camping / hotel in de Belgische Ardennen. Dit zijn routes in het bekende Bol-Pijl systeem voor elk type auto, oldtimer, SUV, 4x4, gewone personenauto, mits de auto maar niet zwaarder is dan 3.5 ton i.v.m. de vele weggetjes waar dit het maximum is. Deze ritten gaan over verharde wegen. Wie niet bekend is met bol-pijl uitleg wordt gegeven. Klinkt moeilijk, is het echt niet.
Overnachtingsmogelijkheden zijn op ons campingveld of in het hotel. (Meerprijs). Wie een hotelkamer wil, wel tijdig bij het hotel boeken, er zijn daar maar 8 kamers beschikbaar.

De camping overnachtingen zijn inbegrepen in de evenementenprijs. Er zijn twee routeboeken beschikbaar. De hoofdroute die op zaterdag gereden wordt is de drielandenrit door Belgie, Luxemburg en Duitsland. Totaal 215 km over smalle weggetjes, S-bochten, hellingen tot wel 17%, kortom een hele dag genieten. Het is geen snelheidswedstrijd of rally, de gemiddelde snelheid ligt al jaren zo rond de 50 km.

Na het diner is er op het campingveld altijd een kampvuur of kunt u crashen in de bar van het hotel, maar wie niet gedronken heeft en nog niet moe is, kan dan altijd nog de Nachtrit door donker België gaan rijden. Deze rit van 112 km kan anders ook nog op zondag gereden worden, voor vertrek naar huis.
Zondagochtend na het ontbijt is de keuze of afzwaaien naar huis, of eerst nog de België rit rijden.
Aan dit evenement zijn kosten verbonden maar naar ons idee nog altijd betaalbaar gehouden.

Prijs per persoon incl. 2 routes rijden, de camping overnachtingen van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag en de toeristenbelasting:
€ 55,00 per volwassenen persoon. Voor kinderen van 3 tot 12 Jaar € 15,00.
Inschrijven via recreatieve@planet.nl mail of 0320-248445